نحوه نصب ایزوگام/ ابزار نصب ایزوگام

نحوه نصب ایزوگام ،ایزوگام یکی از مهمترین پوشش هاي ساختمانی برای پشت بام هست که به عنوان یک عایق رطوبتی و ضد آب مطمئن باید نصب و اجرا شود در ادامه این مقاله با آموزش نصب ایزوگام در پشت بام ساختمان آشنا خواهید شد.

نصب ایزوگام در تهران

امروزه عوامل مهمی همچون طول عمر بالای ایزوگام و همچین نصب آسان و سریع آن موجب شده تا استفاده از ایزوگام نسبت به عایق های قدیمی تر نظیر قیرگونی و آسفالت از استقبال بیشتری برخوردار باشد .

نصب ایزوگام بخش زیاد اي از کار ایزولاسیون را تشکیل می‌دهد، بدین معنی که عایق رطوبتی با برترین کیفیت ساخت در صورتی که به طریقه صحیح نصب و نگه داری نشود انتظار مصرف کننده را برآورده نخواهد کرد و کاملا بی ارزش هست.

ابزار و وسایل مورد نیاز برای نصب ایزوگام

وسایل مورد نیاز جهت نصب بطور کلی یکسان هست و به طور جزئی کاملا ابتکاری هست. این وسایل عبارتند ا ز: گاز مایع (کپسول)، شعله اکران کن (به صورت تک شعله و چند شعله وجود دارد)، کمچه و ماله، تیغ موکت بری، فندک جرقه اي، دستکش نسوز، تیغه لاستیکی دسته دار، جارو، کفش کف صاف.

نکات مهم پیش از نصب ایزوگام

  • قبل از هر چیز ابتدا باید مطمئن شوید کار زیر سازی و شیب بندی محل نصب ایزوگام به دقت انجام شده باشد . پیشنهاد ما این است که برای زیر سازی محل از بتن و سیمان استفاده نمایید .
  • دقت کنید که در زمان بارندگی و یا در زمانی که سطح پشت بام خیس و مرطوب می باشد به هیچ عنوان اقدام به نصب ایزوگام نکنید .
  • به خاطر داشته باشید که در شرایط سرما و یخبندان از نصب ایزوگام پرهیز نمایید چراکه  شکل گیری لایه به طور کامل صورت نگیرد واز طرفی با کاهش خاصیت الاستیکی امکان ترک برداشتن لایه ها وجود دارد.
  • سطوحی که قرار هست عایق بندی شوند باید تمیز، خشک و بدون هرگونه خزه، غبار، نفت، گریس و سایر آلودگیها باشد و بهتر هست سقف با آب شسته شود و گذشته از آن پلیسه هاي سیمان و یا سنگریزه هاي نوک تیز چسبیده به بتون سقف جمع شود.

شیب بندی پشت بام برای نصب ایزوگام

نصب ایزوگام، شیب بندی پشت بام از موارد بسیار مهم در عایقکاری پشت بام می باشد. نصب عایق تحت الگوی خاصی که از پیش با دقت شکل به سقف ومحل و تعداد آبروها طراحی شده هست صورت می‌گیرد. شیب سطح طوری طراحی می‌شود که آب روی لایه نصب شده راکد نشود و به سمت آبرو جریان یابد.

نصب ایزوگام

برای شیب بندی پشت بام ،در طراحی سقف بایستی بین سیستم داخلی شیب بندی و محیطی شیب بندی یکی گزینش شده باشد. در سیستم داخلی آب باران از پیرامون سقف به آبراههای میانی جریان می یابد.

آبراهها آب باران را از داخل ساختمان به پایین هدایت میکنند. این آبراهها در این سیستم معمولا در داخل ستونها کار گذاشته میشود. در سیستم محیطی جریان آب بر عکس بوده و آبراهها در سمت خارجی ساختمان میباشند.

مرحله نصب ایزوگام

نصب ایزوگام، با در نظر گرفتن تمامی موارد ذکر شده در بالا و انجام کار شیب بندی و زیر سازی حالا نوبت به شروع مرحله نصب ایزوگام میرسد . با ما تا انتهای کار همراه باشید .

برای شروع کار ابتدا با دقت کلیه اشیاء فلزی مانند کولر، منبع انبساط، منبعهای ذخیره آب و غیره قبلا به دقت برداشته شده و سطح کار کاملا تمیز باشد و چنانچه از آستر و یا درزگیر بهره گیری شده از خشک شدن آن ها اطمینان حاصل شود.

رولهای ایزوگام باید به اندازه مصرف هرروز روی سقف برده شده ا ز بردن همۀ انها خودداری شود. چرا که دیده شده این عمل باعث شکستگی و یا ترک خوردن سطح بتن شده هست. در صورتی که مجبور به اینکار هستید رولها را به طور مساوی در چند گوشه سقف قرار دهید.

از نگه داری رولها زیر باران جدا خودداری کنید، خصوصا برای رولهایی که شیرینک نباشد باید از روکش بهره گیری شود.

برای شروع نصب، باید مشعل روشن شده، شعله آن تنظیم شود. سپس از قسمت آبراه کار شروع میشود. باید دقت داشت که آب فقط در قسمت نقطه بحبوحه سقف روان هست. ولی در نقطه صفر مساحتی از اطراف آبراه آب جمع میشود و تا مدتی می‌ماند تا از آبراه عبور کند.

(نقاط بحبوحه و صفر میزان شیب اعمال شده در شیب بندی می باشد) (این مساله اجتناب ناپذیر هست و با شدت بارندگی، کم بودن شیب، کمبود آبراه و یا قطر آن تشدید میشود.) به همین دلیل ابتدا بایستی حدودا تا شعاع ۲ متر از هر طرف آبراه را یک‌بار عایق بندی نمود و سپس عایق بندی کل سقف را آغاز کرد.

حرارت دادن به سطح عایق و سطح بام به نحوی آغاز می‌شود که هم پرایمر (در صورتی که بهره گیری شده باشد) و هم قشر روی عایق به حالت مذاب درآید. حداقل شیب حرارت شعله نسبت به سقف بایستی ۴۵ درجه باشد، با حرکت دادن رول توسط پا، دست و یا وسیله دیگر دو قشر مذاب با یکدیگر ممزوج شده ، عایق روی سطح کار محکم چسبانده می‌شود.

برای اطمینان از چسبیدن، لبه و انتهای عایق مجددا حرارت داده شده، با قشر قیری مذاب بر روی سطح کار چسبانده میشود. باید دقت کرد که بین سطح و عایق هواگیری انجام شود.

توسط ماله انتهای رول به سطح کار جوش داده میشود. گرچه بهتر هست ماله را برای این منظور گرم نمود. در نصب رولهای بعدی مساله همپوشانی نیز اضافه بر مسایل فوق باید رعایت شود.

 

بند کشی و همپوشانی لایه های ایزوگام

بهتر هست همپوشانی از نقطه صفر تا وسط سقف ۱۵ سانتیمتر و بعد از آن حداقل ۱۰ سانتیمتر باشد. ناحیه همپوشانی عایق بایستی به دقت جوشکاری شود.

بنحویکه سطح بین دو عایق کاملا صاف و یکنواخت گردد و هرگز برآمدگی ایجاد نشود. برای این منظور باید به قسمت همپوشانی گرمای چندان داده شود، به طوری که هنگام خواباندن آن روی لایه قبلی جوش کامل انجام شود.

هنگام جوش کاری لبه ها ماله باید از بالای همپوشانی به پایین آورده شده سپس شیره در طول کل همپوشانی صاف شود .

 

در صورت تمایل کار نصب و اجرای ایزوگام را می توانید به نصابان حرفه ایی شرکت ایزوگام سپهر واگذار نمایید . برای دریافت قیمت ایزوگام لطفا با ما تماس بگیرید .

 

بروز ترین قیمت ایزوگام بام گستر دلیجان ثبت 117 را از ایزوگام سپهر نمایندگی ایزوگام بام گستردلیجان در تهران دریافت نمایید . همکاران ما ضمن انجام خدمات مشاوره بصورت کاملا رایگان ، آماده اند تا با بازدید کارشناسی رایگان از محل شما را از هزینه تمام شده انواع عایقکاری ساختمان مطلع نمایند .

لیست  قیمت ایزوگام بام گستر دلیجان را از ایزوگام سپهر نمایندگی ایزوگام بام گستردلیجان در تهران دریافت نمایید . همکاران ما ضمن انجام خدمات مشاوره بصورت کاملا رایگان ، آماده اند تا با بازدید کارشناسی رایگان از محل شما را از هزینه تمام شده انواع عایقکاری ساختمان مطلع نمایند .

 

آخرین وضعیت قیمت ایزوگام دلیجان ،لیست جدیدترین و بروز ترین قیمت انواع ایزوگام دلیجان را با تخفیف بسیار ویژه و نصب و احرا توسط شرکت ایزوگام سپهر با ضمانت نامه کتبی ده ساله می توانید از ما بخواهید . کافی ست تا نام قیمت ایزوگام را در مروگر فایر فاکس جستجوکنید .

امتیاز شما به این مقاله

دیدگاه‌ خود را بنویسید

error: Content is protected !!
پیمایش به بالا
تماس با ما مشاور آنلاین